KØRESYGE

Lider dit barn af køresyge, så prøv at kigge med her.
Det har intet med mine behandlinger at gøre, men det her virkede så godt, at jeg bliver nødt til at dele det, så andre måske kan få glæde af det.

Min søn har altid lidt af køresyge, søsyge mm. Han blev utilpas, fik kvalme og til tider måtte jeg skynde mig at køre ind til siden, så han kunne kaste op.
Med alderen blev det værre og værre og det med at huske pillerne for køresyge i god tid inden var en udfordring at huske. På et tidspunkt blev det så slemt at selv meget korte ture gjorder ham utilpas. Han var omkring 12 år på det tidspunkt.

Jeg gik i gang med at google alt inden for køresyge og fandt ud af at det godt kunne blive forværret i teenage-årene.
Efter lidt research, besluttede jeg mig for at sammensætte nogle øvelser, som han skulle lave hver dag i mindst en måned for balance nerven

Og til min store overraskelse så virkede det blot efter 1 måneds øvelser og i dag er han 14 år og har ingen problemer med at køre bil og kan sågar kigge på mobilen under kørsel, uden at blive dårlig.

Øvelserne er utrolig simple og tager ikke lang tid at gøre:

  1. Stå op og stræk din arm lige ud foran dig – peg tommelfingeren opad og drej rundt 5 gange alt imens du kigger på din tommelfinger – skift arm.  Gentag  3 gange
  2. Lig på gulvet og rul rundt 4 gange hver vej.
    Gentag 2 gange.
  3. Slå Kolbøtter. 3 gange (det kan bare gøres i en seng)
  4. Stå oprejst. Stik hovedet mellem benene og stræk dig op igen. 8 gange
  5. Snur rundt flere gange daglig på din kontorstol i begge retninger. (hvis du har en stol der kan køre rundt)

Kender du nogen som lider af køresyge, så del gerne eller tag dem, så de kan prøve øvelserne. Måske virker det også for dem. Og lad mig høre hvis det virker for andre end min søn.
Er der nogen spørgsmål så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig.

God fornøjelse. 😉