OREGANO OLIE

OREGANO OLIE ER NATURENS STÆRKESTE ANTISEPTISKE (BAKTERIEDRÆBENDE) MEDIKAMENT OG KRAFTIGSTE ANTIOXIDANT.  

  • Oregano olie er en 200 gange stærkere antioxidant end C-vitamin.
  • Fjerner svamp, candida, virus, bakterier, antibiotika-resistente bakterier, stafylokokker, salmonella og inflammation.
  • Hjælper fordøjelsen, fjerner parasitter i tarmene, men dræber ingen sunde tarmbakterier.
  • Lindrer astma og allergi.
  • Modvirker menstruation ubalancer.
  • Bekæmper influenza, forkølelse, blister, herpes, styrker immunsystemet.
  • Udrenser eksem, psoriasis og hudlidelser.
  • Afhjælper hårtab
  • Sukkertrang mindskes markant.
  • Oreganoolie forhindrer nedbrydning af celler og harskning af fedt.

VIGTIGT MED ET HØJT CARVACROL INDHOLD

De olier man køber i supermarkeder og helseforretninger indeholder ikke ægte oregano, men Merian og Timian og har derfor under 4% af det aktive stof, Carvacrol. Der er ingen Carvacrol i oregano planter dyrket i Danmark.

Køb ikke Oregano olie, uden Carvacrol-deklaration.

Denne Oregano olie er økologisk, uden tilsætningsstoffer og fra vildtvoksende planter i bjerge ved Tyrkiet. Olien er udvundet med damp. Olien beskytter planten mod udtørring ved langvarig og hård sol.

Denne Oregano olie indeholder over 80 % Carvacrol. Den er fortyndet en til en med økologisk olivenolie for at kunne optages.

Læs også mit blogindlæg om oregano oliens indvirkning på min søns udslæt og colitis ulserosa her.

Oregano olie Lyngby

 

Jeg sælger 30 ml. oregano olie i klinikken til 190 kr.
Jeg sælger kun i klinikken og sender ikke ud.

Ønsker du af afhente en olie er du velkommen til det. Skriv en sms hvornår du vil afhente, overfør 190 kr. på mobilpay og jeg lægger den, et aftalt sted til dig. Jeg har ikke mulighed for at gå midt i behandlingerne, så derfor er det her den bedste måde. 

DOSERING TIL INDSMØRING.

Det er ikke tilladt at anbefale oregano olie til indvortes brug i Danmark, som det er i udlandet. Nedenstående beskriver måden olien tages på i udlandet.

Oregano olie er ualmindelig stærk, derfor kan man fylde den i kapsler. Den almindelige dags dosis er 24 dråber fordelt på 3 gange. Man skal altid tage probiotika (mælkesyrebakterier) i de perioder man indtager olien, idet Oregano olien nedbryder usunde bakterier i tarmen, tilfør derfor nogle sunde mælkesyrebakterier. Det behøver dog ikke være på samme tidspunkt.

Tag ikke Oregano olie ved sengetid, idet den er temmelig opkvikkende.

Småbørn 1-2 år:   1-2 dråber  blandes yderligere med 1-2 dråber olivenolie

Yngre børn 2-5 år:  2-4 dråber blandes yderligere med 2-4 dråber olivenolie

Børn   6-10 år:  5-6 dråber blandes yderligere med 5-6 dråber olivenolie

Unge 11-16 år:  7-8 dråber blandes yderligere med 7-8 dråber olivenolie

Voksne:  10-15 dråber blandes yderligere med 10-15 dråber olivenolie

Kan masseres ind under fødderne og langs rygsøjlen, eller det pågældende  område som skal behandles. (pas på øjnene)
Skal masseres helt ind.  2 – 3 x dagligt

Anbefales ikke til gravide og ammende.

 

BEHANDLINGS FORSLAG

Candida: Ved Candida tager man første dosis Oregano olie inden morgenmad, 6-8 dråber, for at skylle blæren igennem.

Akutte betændelser: Ved akutte betændelser som bihule-, lunge- og blærebetændelse samt influenza, er flotte resultater med høj dosis (40) nogle få dage. Dosis er dog altid individuel, men er i balance, når der ikke er luft i maven eller trang til søde sager.

Ondt i halsen: Du kan lindre halsbetændelse, ved at drikke 1-2 dråber olie blandet i et glas vand eller juice.

Forkølelser, stoppede bihuler og rens af lunger: Inhaler over et dampbad (en skål fyldt med ca. 2 liter varmt, men ikke længere kogende vand) med 2 dråber oregano olie. Læg et håndklæde over hoved og skål, og træk vejret helt ned i maven (brug mellemgulvsmusklen). Ånd langsomt ind gennem næsen og ud gennem munden. Dampbadet skal vare 5-10 minutter.

Infektioner: bland et par dråber oregano olie med kokosolie eller olivenolie og gnid gummerne ind i det, eller smør det på hals, nakke eller fødder.

 Herpes:  Herpessår på munden smøres med 1/4 dråbe Oregano olie 4 gange dgl.
Såret er væk efter 36 timer. Ved jævnlig indtagelse af oregano olie, ser det ud til at Herpes ikke kommer igen.

Vorter:  Vorter smøres med oregano olie dagligt 2 – 4 uger eller indtil de er væk.
Vi har endnu ikke haft tilfælde af vorter, som oregano ikke kan fjerne.
Hvis vorten er belagt med hård hud, kan olien ikke trænge igennem. Den hårde hud files af og olien smøres på dagligt.

Eksem, psoriasis: Bland nogle dråber oregano ind i din creme eller olie, smør det på huden. Indtag op til 24 dråber i døgnet, de dråber du smører på huden fratrækkes de 24.

Akne: Dyp en vatpind i olie og put det direkte til bumsen – og KUN på selv bumsen. Olien vil dræbe bakterier og reducere inflammation. For det bedste resultat, gør det morgen og aften umiddelbart efter rens af ansigtet. Bør kun gøres i højst en uge

Colitis:   Indtag 1-4 dråber dagligt.
Man kan dryppe op til 4 dråber under tungen for at få olien direkte i blodet og udenom tarmsystemet. Hvis der skulle være læsion indvortes, som f.eks. mavesår. Effekten på tyktarmen er den samme, idet olien kommer i blodet.

Menstruationssmerter: Oregano er mest effektivt imod menstruationssmerter, hvor blodet er tykt og klumpet. Indtag 24 dråber dagligt og forvent et resultat efter 3 måneder.

Vaginal svamp: 4 dråber Oregano olie blandes i  1 dl anden olie, f.eks. mandel- eller olivenolie og sprøjtes i skeden med en stor sprøjte uden kanyle, som fås på apoteket.

Fodsvamp: Bland et par dråber med olivenolie og put direkte på fødderne 2-3 gange om dagen. Højst i en uge!

Neglesvamp: Put hænder eller fødder i et vandbad med et tsk. oregano olie. Eller gnid neglene med en blanding af 1 dråbe  olie og 1 tsk. oliven- eller kokosolie.

Fibromyalgi: Oregano olie er næsten ligeså magtfuld som morfin, når det gælder bekæmpelse af inflammatoriske smerter, især fibromyalgi, gamle skader, nervebetændelse og inflammation.
Tag 10 dråber første dag. Øg med 10 dråber hver dag indtil du får 100 dråber dagligt, eller indtil smerterne er væk. Indtag 100 dråber dagligt i 7 dage. Doser 10 dråber ned ad gangen, indtil der kommer nogle symptomer igen og find så det antal dråber, der kan holde de fleste symptomer væk.

Gigt: Fortynd et par dråber oregano olie i olivenolie og gnid det på ledsmerterne – mindsker hævelser.

Mundhygiejne:  Dryb en dråbe olie på tandbørsten sammen med tandpasta

Konservering: Oregano olie kan konservere. En enkelt dråbe i et glas er nok.

Ømme muskler: Massér en blanding af oregano olie og olivenolie ind i det ømme område. Gentag op til tre gange på en dag. I højst en uge.

Der er ingen kendte bivirkninger eller allergiske reaktioner overfor Oregano. Denne Oregano olie kan ikke lædere normalt væv ej heller indvortes. Vi tager selv olien indvortes. Alle urter skal gennem leveren. Hvis man har forhøjede levertal, skal man ikke tage urter, hverken oregano eller kamillete. Oregano olien virker lige godt, uanset om den smøres på hud, dryppes under tungen, tages i kapsler eller vand.

Kildeanvisning: Voerbjerg Helsehus,  Epic oils,  mm.