JAPANSK LIFTING

NATURLIGT ANSIGTLØFT UDEN KIRURGI OG KEMIKALIER
BOOK EN TID

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk facelifting er en super behagelig blid behandling til ansigtet. Den ikke blot forkæler ansigtet, men den stimulerer også hele kroppen, da der bliver stimuleret en masse punkter, som påvirker hele kroppens energisystem.

Teknikkerne som bruges er:

 • Akupressur
 • Ansigts-zoneterapi
 • Japansk massage

Ved japansk massage forstås lange dybe masserende stræk på ansigtets muskler og væv.

Vælg mellem 2 behandlingstyper

 1. Japansk Lifting. (60 min) Incl.2 masker. Er som behandlingsforløbet vist her på siden.
 2. Pure Japansk Lifting (60 min) Uden masker, men med hybenkerneolie og ekstra fokus på selve massageteknikkerne og de ubalancer jeg støder på.

Vigtigt inden behandlingen

 • At du har renset alt makeup af. Mascara behøver du ikke rense af.
 • Fortæl mig, hvis du bruger kontaktlinser.
 • Evt. øreringe og piercinger i ansigtet skal helst ud.

Efter behandlingen

 • Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand, da en udrensningsprocess sættes i gang.
 • Du kan i begyndelsen af behandlingen opleve forskellige reaktioner, alt efter hvor belastet
  kroppen er, såsom en større tørst, træthed, søvnforstyrrelse, kuldskær og evt. følelsesmæssige reaktioner.

Se priser her.

 

Bestil tid til Japansk Lifting

Bestil japansk facelifting ved at book en tid med det samme på min booking side her.

Læs mere om Kroppens Pause i Lyngby – om massage og zoneterapi og de andre former for behandling, der tilbydes på klinikken.

 

Hvad gør Japansk Lifting

Behandlingen styrker strømmen af energi gennem meridianer, muskler og nerver, og den giver en afbalancering af både ansigt og af kroppen. Alle mennesker har nemlig 24 akupunktur-punkter i ansigtet. Disse påvirker hele kroppens energisystem.

Under japansk facelifting øges også blodcirkulationen, vævet iltes, toksiner fjernes og produktionen af kollagen og elastin stimuleres.

Alt dette gør, at ansigtet afspændes og dermed løfter og glatter behandlingen eventuelle rynker, ligesom væskeophobninger drænes. Du vil opleve, at dit ansigt højst sandsynlig vil få en friskere glød allerede efter første behandling.

 

 

 

Behandlingen – step by step

Der er mange stadier og teknikker i den japanske ansigtsopløftende behandling. Her er nogle af de faser, som Japansk Lifting gennemgår:

 • Der lægges en Spirulina mineralmaske af naturlige hav alger
 • Hovedbundsmassage
 • Ansigtet påføres en lækker hybenkerneolie
 • Ansigts zoneterapi
 • Ansigts akupressur
 • Ansigtsmassage
 • Lymfe-drænage
 • Massage med kølige Himalaya saltstenskugler
 • En fugtmaske påføres
 • Fod massage el. hånd massage
 • Øjencreme påføres og området stimuleres

Allerede efter 1. behandling med japansk facelifting får huden et mere frisk udseende, eftersom blodgennemstrømningen i vævet forøges. For mere længerevarende resultater anbefales 6-8 behandlinger. De første 3 behandlinger skal helst lægges 1 x ugentligt.

Jeg bruger i øvrigt kun naturlige og økologiske produkter.

(Produktbeskrivelse nederst på siden)

Produkter til japansk lifting

 

Hybenkerne olie

Hybenkerne olie er velegnet til følsom og sart hud, og en luksuriøs vegetabilsk olie, som er meget effektiv til regenerering af celler og væv.Hyberkerneolie japansk facelifting Hybenkerne olie anses for at være en af de bedste anti-rynke olier til rådighed i dag. Den beroliger de fine linjer, især omkring øjnene og munden. Den giver elasticitet til huden og hjælper mod hudens ældning. Olien absorberes hurtigt ind i huden, uden at efterlade en fedtet overflade, hvilket gør den til en fremragende ansigtsolie.
Forskerne mener, at olien kan reducere eller helt fjerne ar, brune pletter og overfladerynker i huden. Endvidere er akne og solens skader på huden set reduceret betydeligt eller helt.

Spirulina Mineralmaske

er en blå/grøn mikroalge, som er kendt for sit høje indhold af organiske mineraler. Den er den rigeste fødekilde af anti-oxidanter. Den indeholder næsten alle kendte anti-oxidanter: C, B1, B5 og B6, mineralerne zink, mangan, kobber, aminosyre methionin, beta-caroten og vitamin E.

En anden særlig ingrediens i Spirulina er en gamma-linolensyre, som kun findes i nogle få frø og frugter. De andre mest kendte kilder er natlysolie (Oenothera) olie og modermælk. Gamma-linolsyre, beskytter integriteten af hudceller og muskler, da det er en vigtig bestanddel ved dannelsen af nye cellemembraner.

 

Himalaya saltsten

Himalaya saltsten virker kølende, når de bruges. De indeholder 84 mineraler, som afgives ved kontakt med huden.

 

Mellisa fugtmaske

Mellisa fugtmaske er en opstrammende fugtmaske med sine mange naturlige og effektive ingredienser  når din hud har brug for et forfriskende boost af fugt og vitaminer.

Den helt nye maske fra Mellisa indeholder det revolutionerende aktiv TENS’UP, der har en bemærkelsesværdig og veldokumenteret evne til at hjælpe med dannelsen af collagen og til at forbedre hudens elasticitet og fasthed.

Fugtmasken består desuden af naturlige ingredienser som økologisk gojibær, engsalvie, acai, mangoekstrakt, sheasmør og økologisk arganolie, der hver især er med til at gøre huden sund, smuk og strålende.

Mellisa Øjencreme

er med sin fine konsistens og særlige sammensætning af aktive stoffer specielt udviklet til at pleje og nære det sarte område omkring øjnene. Cremen virker øjeblikkeligt opstrammende og er samtidig langvarigt nærende, styrkende og opbyggende.

Øjencremen Indeholder: Abrikos, Hvid te, Aloe Vera, Kakaosmør, Vitamin E, Bomuld, Sheasmør, Caresoft (Anti-age komplex fra Orkide), Hibiscus, Grøn Kaviar, Vanilje, Kirsebær, Morgenfrue, Acai og Rosmarin.

Bestil en tid til Japansk Lifting / Japansk facelifting her.

Find priserne på Japansk Lifting og Pure Japansk Facelifting her