KLIENT OPLEVELSER

BOOK EN TID

Gravid massage

“Skøn skøn graviditetsmassage af min ømme ryg/skuldre, det var virkelig rart og lækkert at få løsnet op. Man ligger i øvrigt fantastisk på briksen med “hul” til maven, det er ikke sidste gang jeg har besøgt dig i min graviditet!!”

Louise

Hævede knæ og “døde” tær.

Kære Maialee
Mange tak for dine dejlige og effektive behandlinger.
Da jeg i marts 2023 begyndte hos dig, havde jeg to ”døde” tæer og svær slidgigt i begge knæ,
med meget hævede og tunge knæ.

Efter få behandlinger med zoneterapi, er mine tæer levende igen.
Efter ganske få bindevævsbehandlinger og nu løbende behandlinger med længere interval i mellem,
er hævelsen i knæene forsvundet.
Jeg skal have nyt knæ i næste uge, men vil se frem til bindevævsbehandling hos dig i forbindelse med genoptræning.
På glædeligt gensyn
okt 2023

Nina

Hovedpine og nakkesmerter

Jeg havde døjet med hovedpine hver dag i over to år, og gået til fysioterapi ugentligt i et år, så jeg var egentlig indstillet på, at jeg skulle leve med det resten af mit liv. Da jeg bestilte min første tid hos Maialee var mit håb blot at behandlingen kunne lindre hovedpinen og mine nakkesmerter. Men allerede efter første behandling kunne jeg mærke en stor forskel, og jeg var forundret over nogle af de steder, Maialee tog fat (som om hun fandt punkter der var relateret til min smerte, som jeg ikke selv havde bemærket).

Efter få behandlinger gik der længere og længere tid inden hovedpinen kom tilbage, og jeg lever nu helt UDEN hovedpine. Det er fantastisk! Jeg troede ikke det nogensinde ville ske.

Derudover er Maialee bare et sindssygt sympatisk og rart menneske, som jeg vil anbefale alle, der døjer med ondt i nakken, hovedet, ryggen osv for hun er helt fantastisk!

Line

Hovedpiner og spændinger

Jeg har tit været plaget af hovedpiner og spændinger i nakke, hals og kæbe. Maialee har lettet alle spændinger med blot få behandlinger. Hun masserer også min kæbe og bare efter en behandling kan jeg mærke stor lettelse af spændingerne. Næste skridt er at få fjernet stor ømhed i mine lægge. Kan klart anbefale Kroppens Pause.

Der er mulighed for mange forskellige behandlinger og et meget personligt skræddersyet forløb!

Mette Tanghøj

Stressless Massage Terapi

En super afslappende og beroligende behandling.
Bagefter er man helt afslappet og jeg måtte også hjem at slappe af og sove. Meget beroligende. Og så blev jeg vildt sulten. Efterfølgende den længste periode i årevis uden hovedpine! Og derudover gav behandlingen flow til mine fødder, som ellers samler en del ledvæske med smerter og inflammation til følge, det forsvandt næsten efter behandlingen og det har holdt ved også selvom jeg har belastet fødderne med løb.

Susanne

Graviditets kvalme

Så er jeg lige kommet hjem efter en gang zoneterapi hos Kroppens Pause. Og jeg har det ikke mindre end fantastisk. Jeg kom med en meget slem graviditetskvalme, som jeg har døjet med i snart to måneder. Det har været så slemt at det har påvirket mit arbejde og min hverdag.

Nu sidder jeg kun med en følelse af lettelseHåber at jeg nu kan nyde en weekend uden kvalme og opkastninger.

Tusinde tak for hjælpen. Jeg glæder mig til endnu en gang zoneterapi på mandag.

Læs mere om graviditetsmassage her.

Malene

Gravid med smerter i ryg og bækken

Jeg var højgravid med store smerter i ryg og bækken. Havde smerter i hænder og ben pga store mængder væske . Efter min første behandling som var en kombination af zoneterapi, akupunktur og massage følte jeg at jeg svævede der fra.

Var simpelthen fantastisk. Nåede at være der nogle gange inden min fødsel og de gange var helt sikkert med til, at de sidste måneder af min graviditet blev meget bedre og mindre smertefulde . Kan varmt anbefale andre gravide, at få graviditets massage hos kroppenspause

Louise Jensen

Migræne

Jeg har siden puberteten lidt af daglig hovedpine og migræne flere gange om måneden. Jeg var hovedpinen. Har prøvet alverdens medicin og været hos adskillige læger, bare for at få ny medicin. Derudover har jeg for nylig haft en længere tids sygemelding grundet stress.

Så fik jeg kontakt til Maialee. Hun fandt ud af at jeg har voldsomme spændinger fra øverst i nakken til nederst i ryggen. Hun mente hun kunne hjælpe mig. Lidt skeptisk startede jeg behandling hos Maialee. Jeg har prøvet massage, cupping og zoneterapi.

Jeg har nu været der 5 gange. Min hovedpine er minimeret og kan klares med at par glas vand. Migræne har jeg haft en enkelt gang. Derudover sover jeg nu meget bedre, før kunne jeg ikke falde i søvn, vågnede mange gange og kunne ikke falde i søvn igen. Det kan jeg nu. Jeg er heller ikke længere en frossenpind, for der er nu mere gang i mit blodomløb. Mit afføringsmønster er normaliseret. Og ikke mindst er jeg nu langt mere opmærksom på min krops signaler.

Jeg har fået nogle øvelser fra Maialee, som jeg kan lave hvor som helst og  når som helst. Og vandflasken er min tro følgesvend.

Jeg ville ønske jeg havde mødt kvinden med de magiske hænder tidligere i mit liv.

Christina

Knæ og ryg

Her kan man tale om at få behandling for pengene. En oplevelse af at virkelig blive hørt og taget personlig, og ikke bare en ny klient. Jeg har prøvet 100 vis af behandlere i mit liv. Og må sige her kan man virkelig sit kram. Hun ordnede mit knæ, min ryg med bare 2 behandlinger.

Kraftigste anbefaling herfra.

Martin

Hovedpiner og spændinger

Jeg begyndte at få massage hos Kroppens pause, da jeg havde spændinger og deraf tit havde hovedpine.Det tog ikke mange behandlinger før jeg var blødnet op og var fri for spændinger og hovedpine. Nu kommer jeg til velvære massage og så får jeg løsnet de små spændinger op, som altid findes.
Jeg er meget glad for endelig at have fundet en dygtig og kompetent massør og zoneterapeut og kan kun anbefale Kroppens pause til andre (hvilket jeg også gør) 

Maria Madsen

Smerter i arm og skulder

Jeg havde gået med nogle smerter i min højre arm og skulder i nogle måneder. Jeg gik og tog smertestillende piller, men de hjalp ikke.

Efter 1. behandling kunne jeg allerede mærke en forbedring dagen efter. Efter 2. behandlinger kunne jeg mærke at jeg ikke havde så mange spændinger som før og kunne begynde at bruge armen mere.

Efter kun 3. behandlinger fik jeg fjernet alle de spændinger jeg havde gået med og kan mærke en stor forskel. Jeg kan anbefale alle der går med mange smerter at få behandling hos Maialee.

Marietta

Migræne

Jeg startede hos Kroppens Pause pga en dum hormonel migræne som jeg ikke kunne få has på. Den ødelagde bare mange dage for mig hver måned. Jeg prøvede med forskellige vitaminer og mineraler. De kunne tage toppen af mine migræner, men ikke fjerne den.

Så blev jeg anbefalet at få zoneterapi mod det, og det var faktisk min sidste udvej ellers måtte jeg lære at leve med det. Så bestilte jeg tid hos Kroppens Pause. 1 gang skulle der til, så kom min migræne ikke den næste gang det var tid, det var næsten for godt til at være sandt. Men den er stadig udeblevet, og jeg havde min sidste migræne i midt april.

Normalt brugte jeg et rør Treo pr migræne anfald ca, det rør jeg har nu, er fra april og der er 2 Treo piller tilbage. Så jeg fortsætter bare med at komme i kroppens pause, det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og så er der bare så hyggeligt deroppe og en rar atmosfære ?

(Fra: https://www.facebook.com/Kroppenspausedk/reviews/)

Læs mere om zoneterapi hos Kroppens Pause her.

Susan

Ømme muskler

Trængte til lidt selvforkælelse og massage af ømme muskler. Fik begge dele. Super massage. Ømme muskler blev hurtigt fundet og bearbejdet. Hyggelig atmosfære og en behagelig massøse med en god situationsfornemmelse. Kan varmt anbefales

Brian Weng Ebsen

Spændingshovedpine

Tak for gode behandlinger! Du har magiske hænder. Den spændingshovedpine, som jeg har kæmpet med i måneder er nu væk. Efter et par besøg hos dig er jeg endelig sluppet af med min tilbagevendende hovedpine.

Hvor jeg før cirka en dag eller to om ugen var plaget af en spændingshovedpine, har jeg ikke mærket noget til den i over 6 uger… det er så befriende… tak!

Peter

Dårlig skulder

Hej Maialee.

Vil bare fortælle dig, at jeg har haft en fantastisk dag, fyldt med glæde og energi. ;-D

Du er en vidunderlig behandler, med magiske hænder. ;-D

Lise

Skulderskade

Jeg kom til dig med en spændt lænd, men så  kommer vi også lige ind på min skulderskade, som jeg har haft igennem det sidste år efter sport. Du spørg om jeg ikke vil prøve med nogle nåle og jeg får en 6 nåle i hånden som mirakuløst får smerten fra 8-9 ned til 0. Wauu det var vildt. Jeg kommer helt sikkert igen. Og min lænd var også løsnet op.

Morten

Massage

Trængte til lidt selvforkælelse og massage af ømme muskler. Fik begge dele. Super massage. Ømme muskler blev hurtigt fundet og bearbejdet. Hyggelig atmosfære og en behagelig massøse med en god situationsfornemmelse. Kan varmt anbefales.

Læs mere om massage hos Kroppens Pause.

Brian