Naturlig gravid – en krop i balance.

Der er desværre flere og flere som har problemer med fertiliteten. Op til hver 5. danske par vil opleve at få problemer med at blive gravide.

I nogle tilfælde er fertilitetsbehandling en nødvendighed, men mange kan selv gøre en masse med livstil, kost, Zoneterapi og organmassage, for at genoprette kroppens balance.

Jeg vil her prøve at samle lidt af de råd der er for at fremme fertiliteten hos både mænd og kvinder.zoneterapi og fertilitet

For det første er vigtigt at spise så økologisk som muligt, og undgå kemi i alle hudprodukter, dvs. alt det som du smører på din hud og i håret. Især parabener er kendt for at være hormonforstyrrende. Medicin og rengøringsmidler, skal man også huske kan påvirke hormonbalancen.

Zoneterapi vil jeg klart anbefale inden man evt. skal i gang med hormoner, for at se om man ikke ad den naturlige vej kan få en balance i hele kroppen og dermed hormonsystemet. Der er mange som får hjælp via zoneterapien, men synes desværre at der pt er flere og flere, som først komme efter flere forsøg med fertilitets behandlinger, hvor kroppen er blevet fyldt med hormoner og psyken har lidt en del knæk.

Det kan godt tage lidt tid at få kroppen “tilbage” til sin normale balance. Så derfor vil jeg anbefale at begynde med zoneterapi.

Jeg vil foreslå at man får zoneterapi over en periode på 3 – 6 mdr, alt efter hvor mange ubalancer der ligger i kroppen. Jeg kombinerer med organmassage, hvis jeg mener det er nødvendigt.

 

 

Kost, vitaminer og olier

Kvinden skal  have tilstrækkeligt med Q10, zink, selen, og E-vitamin, og
manden skal sikre sig at han får nok selen, Q10, zink, og C-vitamin, som sikre sædcellernes overlevelse.
Her vil en multivitamin pille som indeholder alle de vitaminer og mineraler være fin.

Gode olier er også vigtige at få. Her anbefaler jeg ikke fiskeolie mere (desværre), pga. vores fisk er fyldt med tungmetaller, men derimod omega 3 algeolie.
Kosten kan også være nødvendig at kigge på.

Jeg anbefaler ofte også at gå til en vegatester, for at få et overblik over om der er kost, som man ikke kan tåle eller som ikke er godt for en pt., samt hvilke vitaminer og mineraler, man evt. mangler, for at opnå den optimale balance i kroppen.

Jeg tilbyder i hele April og maj måned behandlinger til jer som ønsker at opstarte et forløb med zoneterapi for at opnå en naturlig balance og dermed en bedre fertilitet

10 behandlinger til kr: 5900,- kr (værdi. kr. 6500,-)
1. behandling er på 90 min. for kvinden. ( Herefter lægger vi en plan for, hvor mange behandlinger som er nødvendige for manden.)
De første 3-5 behandlinger skal ca. lægges med en uges mellemrum, så vi får boostet kroppen i gang.

Læs også artiklen: Dalende fertilitet – et stigende samfundsproblem

Jeg kan varmt anbefale vegatester Irene:  https://www.naturterapeut.dk/