-og er noget af det mest fantastiske.

Jeg kan nærmest ikke få armene ned.
Jeg har siden januar 2019 været i gang med uddannelsen for organmassage terapi og blev færdig her i Maj måned.

Hvorfor valgte jeg lige organmassage?

Der er mange som ikke har hørt om organmassage før, så det er ikke så kendt eller udbredt pt. Jeg har altid arbejdet en del i maven, og da jeg hørte om denne uddannelse, så fandt jeg ud af hvem som var mest kompetent, så jeg fik den bedste undervisning.

Jeg kom derfor forbi DeeDee som har fulcruminstitut på Frederiksberg. Jeg plejer altid at prøve en behandling inden jeg vælger kursus eller uddannelse, så jeg mærker på egen krop hvordan det føles og ud fra det vurdere om det er en uddannelse/kursus jeg kunne tænke mig.

 

Hænger lænden og nyrerne sammen?

Behandlingen var ganske blid og jeg faldt helt hen alt imens mine organer blev behandlet. Det skal lige siges at jeg i ca. 1-1½ års tid har følt en trætheds-fornemmelse i min lænd, -ikke smerter, men typisk ømhed og træthed når jeg satte mig ind i min bil/stol eller lagde mig i sengen, aldrig imens jeg arbejdede.
Jeg får selv jævnligt behandlinger og løber en del, men tænkte at jeg nok efterhånden var blevet lidt slidt i ryggen….man bliver jo ikke yngre😉
Efter behandlingen fortæller Deedee mig bl.a. at min ene nyre var sunket lidt og at den godt kunne være årsag til min ømhed i lænden.
Nogle uger efter behandlingen, slår det mig at jeg overhovedet ikke har mærket min lænd siden organmassage terapi behandlingen.

Det er så dejligt at have  mange forskellige ”værktøjer” til at arbejde med, når klienterne kommer ind med smerter eller andre problematikker.
Organ massage arbejde også rigtig godt sammen med Zoneterapien og massagen.

Organ massage stammer fra Osteopatien og kaldes også Visceral manipulation.

Organmassage styrker og øger de enkelte organers funktioner.  Er du blevet nysgerrig om hvad organmassage ellers kan, så kan læse mere om Organmassage terapien her.