Langvarige hovedpiner

Er du en af dem som bare har opgivet at komme af med dine hovedpiner, så prøv lige at kigge med her.

Især hovedpiner er en af mine spidskompetencer.
Jeg har nu haft så mange klienter, som har haft hovedpiner igennem mange år, som har prøvet alverdens behandlinger, såsom fysioterapi, kiropraktik, div. massører mm. Ofte formår jeg at fjerne hovedpinerne efter ganske få behandlinger.
Hovedpiner kan have mange årsager. Efter nogle behandlinger og alt efter hvordan du reagerer på behandlingerne, så skabes der et billede for mig, hvor hovedpinen kan stamme fra.
Dette gør det meget lettere at arbejde med, for hvis det ikke kun er et spændings problem, så er det her alle mine andre værktøjer som zoneterapien, organmassagen og bindevævsteknikere kan hjælpe.

Når hovedpinen letter, så kan jeg ofte mærke hvor problemet ellers kommer fra, og det er her hvor der ofte skal flere behandlinger til, for at komme de evt. spændinger til livs som har fået startet hovedpinerne. Endvidere så vil vi også snakke om hvad der kan gøres for at undgå at det kommer igen.

Herunder kan du læse om Lines oplevelse af behandlingerne:

Hovedpine og nakkesmerter

Jeg havde døjet med hovedpine hver dag i over to år, og gået til fysioterapi ugentligt i et år, så jeg var egentlig indstillet på, at jeg skulle leve med det resten af mit liv. Da jeg bestilte min første tid hos Maialee var mit håb blot at behandlingen kunne lindre hovedpinen og mine nakkesmerter. Men allerede efter første behandling kunne jeg mærke en stor forskel, og jeg var forundret over nogle af de steder, Maialee tog fat (som om hun fandt punkter der var relateret til min smerte, som jeg ikke selv havde bemærket).

Efter få behandlinger gik der længere og længere tid inden hovedpinen kom tilbage, og jeg lever nu helt UDEN hovedpine. Det er fantastisk! Jeg troede ikke det nogensinde ville ske.

Derudover er Maialee bare et sindssygt sympatisk og rart menneske, som jeg vil anbefale alle, der døjer med ondt i nakken, hovedet, ryggen osv for hun er helt fantastisk!

Line

Du kan læser mere om mine behandlinger her: https://kroppenspause.dk/