Flere og flere  får øjnene op for Qi Gong og Tai Chi og deres fantastiske positive påvirkninger af kroppen.
Jeg har valgt at sætte 2 videoer op her på min webside, på henholdsvis 10 minutter og 20 minutter, som jeg selv  er begyndt at lave hver morgen alt efter hvor meget tid jeg lige har.
Jeg kan tydeligt mærke at øvelserne giver ekstra energi og jeg kan ligefrem mærke hvordan energien, Qi´en, flyder rundt i  kroppen bagefter.

Det som er så fantastisk er at både Qi Gong og Tai chi påvirker alle vores meridianer, så energien kan flyde frit og dermed hjælpe kroppens ubalancer.

Qi Gong er med til at styrke balancen, udholdenhed og koordinationen samt forbedre kropsholdningen. Forbedre immunsystemet, nervesystemet og væv. Regulere den indre termostat, som kan have positiv effekt på hedeture, kulde og varme. Hjælpe til at lindre smerter ved kroniske sygdomme og smerter i kroppen.

Se videoerne  af Lee Holden her