Forleden havde jeg Marianne på briksen til hendes 2. behandling med ALT – naturlig lifting. Jeg tog igen et billede af hende før og efter behandlingen, og det er jeg glad for jeg gjorder, for hold da op det var tydeligt at der var sket noget.

Lige efter behandlingen sidder Marianne og drikker sit glas vand og begynder at kommentere at hende hud føles helt blød og at hun synes hendes smil føles anderledes,  lidt mindre “stift”.

Typisk så viser forandringerne sig først efter 3,4 eller 5. behandling. (der er 6 behandlinger i alt, hvor forskellige områder af ansigt og hals gennemarbejdes.) Men jeg kunne også fornemme at i mens jeg arbejdede i huden at der “skete noget”. Gad vide om det kan ses på billederne tænkte jeg og finder derfor  billederne frem og det var imponerende at se hvordan hudens linjer var blevet mere “bløde” eller udglattet.
Men se selv og vurder de to billeder jeg tog. De er begge uden filter.

Læs mere om ALT her

Det bliver så spændende at se billederne efter 6. behandlinger.