BABY ZONETERAPI

BOOK EN TID

Zoneterapi for babyer og børn  (0-12 ÅR)

Zoneterapi er gavnlig for babyer og børn. De reagerer generelt hurtigt på behandling, da de ikke har samme opbygning af belastninger i deres kroppe, som voksne har.

Hos mange babyer er der ofte en reaktion efter første behandling. De fleste babyer er problemet kvit efter 3-5 behandlinger. Med zoneterapi kan du være med til at tage problemerne i opløbet.

Typiske problemer som zoneterapien bl.a. kan hjælpe på:

  • kolik
  • refluks
  • fordøjelse
  • søvn
  • uro
  • mellemørebetændelse

 

Hvordan foregår zoneterapi for babyer og børn

En behandling af de helt små, foregår typisk ved at far eller mor sidder med barnet på skødet. Hvis du ammer, så kan du amme imens, det giver barnet tryghed  eller hvis du ikke ammer, så sørg for at have en flaske klar.

Til de lidt større børn, så medbring nogle af barnets yndlings legetøj el. lign. hvis barnet bliver lidt uroligt og ked af det.

Nogle babyer er stille og rolige under behandlinger, sover måske, andre græder lidt undervejs. Nogle babyer fylder bleen under behandlingen, flere bliver kede af det, fordi de bliver tørstige eller sultne også selvom de lige har spist kort forinden.

Hvor ofte anbefales behandlingerne

Jeg anbefaler at der går en lille uges tid mellem behandlingerne. Babyerne reagerer typisk hurtigt og der skal senest være effekt efter 3 behandlinger. Selv når problemet ophører, er der mange forældre som lige synes, at barnet lige skal have en ekstra behandling for at være på den sikre side.

 

Hvad er effekten af zoneterapi for babyer

Nogle børn marathon-sover måske 3-4 timer efter en behandling, andre bliver mere pylrede og urolige det første døgns tid, enkelte får nogle kraftige reaktioner, andre får mere energi. Som regel opleves mere tørst/sult,  træthed og dybere søvn. Andre reaktioner som kan forekomme er øget tarmfunktion og ændring i afføringens konsistens og farve. Flere får grøn afføring. Mine erfaringer er at de får det bedre og ofte bliver problemet kvit efter blot nogle få behandlinger.

 

 

Organmassage til babyer

Babyer har ofte problemer med især fordøjelsen.  Det er, som om de har brug for en hjælpende hånd i den første tid.
Zoneterapi sammen med Organ massage er et helt fantastisk redskab til at lette og bedre denne fase
Derudover kan Organ massage hjælpe markant ved tilstande af:

  • forstopelse
  • kolik
  • refluks

Jeg kombinerer teknikkerne hvis jeg mener det er det bedste og selvfølgelig kun hvis babyen tillader det.
Behandlingerne er altid på babys præmisser.
Organ massage er en meget blid behandling.

Du kan læser mere om Organ massage her

Læs mere om, hvordan jeg arbejder med Zoneterapi for alle aldergrupper her