Vi er nok alle ramt på den ene eller anden måde af denne ukendte virus. Og det går stærkt lige pludselig. 514 smittede i dag.
I klinikken er vi også kommet i gang med masser af jævnlige afspritninger af dør håndtage, kontakter og andre flader som vi har kontakt med.

Jeg behandlede i dag min mor på 78 år og havde maske på for at beskytte hende så meget som muligt.
Jeg fik hende til at tage dette billede hvor jeg behandler hende. Det er 3. zoneterapi behandling hun får, for at styrke hendes immunforsvar. Hun mærkede allerede en forskel efter 1. gang på hendes hoste, som ellers kan være utrolig tør og som oftest kræver penicilin efter et langvarigt hosteforløb.

Vi gik egentlig i gang med dette forløb pga. min mor skal have en ny skulder efter påsken, for at få hendes krop i så god balance som overhovedet muligt, så den kan være klar til operationen.

Hvis du har mistanke om at du kan være smittet, så må du meget gerne vente med at komme i klinikken.

♥♥ Lad os passe på hinanden. ♥♥