FIRMA MASSAGE

BOOK EN TID

INVESTER I MEDARBEJDERNES HELBRED OG SUNDHED.

Jeg køre desværre ikke ud mere, pga. travlhed i klinikken.

En firmaordning med et tilbagevendende tilbud til medarbejderne om massage giver fordele for begge parter. Det giver mere tilfredse medarbejdere med:

  • større arbejdsglæde,
  • et sundere arbejdsliv
  • mere produktiv virksomhed
  • mindre sygefravær.

Mange mennesker plages dagligt af smerter og træthed i kroppen,
og de bruger derved mange ressourcer på bare at komme igennem dagen. I sidste ende kan det ende med sygemeldinger. Ressourcer, der kunne være brugt langt bedre både for medarbejderen og virksomheden, går hermed til spilde

 

BESTIL FIRMA MASSAGE

Vil du eller I vide mere om, hvordan firma massagen foregår, er I meget velkommen til at ringe og få en snak om det  på: 40 58 65 75.

Firma massagen kan indrettes sådan, at de enkelte medarbejdere kan booke massagen via mit booking system. 
Firmamassagen kan også bestilles som et tilbud på arbejdspladsen på en fast ugedag eller en aftale hvor medarbejderne kan købe klip til at komme i klinikken i Lyngby.

 

 

KRAV TIL BEHANDLINGSLOKALE

Lokalet skal være min. 4×3 meter som er forholdsvis tæt på en håndvask og et toilet.
Der skal være et vindue som kan åbnes, så der er mulighed for udluftning. Briksen skal kunne stå fast i lokalet eller evt. sammenklappet.

BEKÆMP SMERTER MED MASSAGE

Mange tror efterhånden, det er normalt at have f.eks ondt i hovedet,
nakke eller i ryggen efter en travl dag på jobbet. Smerter er kroppens måde at fortælle os at der er noget galt. Dette symptom skal ikke bare accepteres som værende noget varigt og blivende eller dagligt dulmes med piller. Der kan gøres noget, hvis man vil.

RÅDGIVNING – EN DEL AF BEHANDLINGEN

Udover mine behandlinger vil jeg også give råd mht. kost,vitaminer/mineraler, separate øvelser og motion hvis det er nødvendigt.

Jeg har endvidere været tilknyttet forskellige firmaer, såsom CityFys i Dgi byen, hvor jeg  tager ud i forskellige firmaer og behandler deres medarbejdere. Fast var jeg ude hos Agilent technology,  Pon Power og GEO.