Velkommen til min nye blog på Kroppens Pause. Jeg har nu været i luften med kroppenspause.dk i en rum tid. Indholdet har hidtil været en præsentationen af de forskellige former for terapi, jeg tilbyder. Jeg har dog mere på hjerte end det, så nu synes jeg, at tiden er kommet til at udvide med en blog.

Emner på min blog

Her på siden vil jeg blandt andet blogge om:

  • Min hverdag på klinikken
  • Ny forskning inden for sundhed
  • Alt hvad der rører sig inden for terapi, behandling og sundhed
  • Om livsstilssygdomme og de tiltag, man kan gøre kostmæssigt

Naturlig økologi

Min blog vil afspejle de ting, som jeg personligt brænder for. Det kan f.eks. være økologi og dyrevelfærd. Jeg er en stærk modstander af alt kunstigt, som jeg ikke tror, er godt for kroppen, da den ikke kan genkende det. Alle light og fedtreducerede fødevarer er også noget, jeg personligt føler, at man skal holde sig fra og i stedet at købe det naturlige.

Selvfølgelig er jeg ikke nogen helgen, hvad angår sundhed og træning, men jeg prøver så godt jeg kan med den hverdag, min søn og jeg har. Jeg er jo “bare” et menneske. 😉

Nyt terapilokale i Lyngby

Ellers er det største, der i lang tid er sket i min terapivirksomhed, at jeg nu også er begyndt at give behandling i Zenlivs dejlige lokaler i Lyngby. Her tilbyder jeg hele paletten: massage, zoneterapi, graviditetsmassage og massage eller zoneterap for mødregrupper – samt alle mine øvrige behandlingsformer.

Læs mere om klinikken i Lyngby på min side her på kropppenspause.dk:

Jeg er stadig også praktiserende i Ballerup. Du kan finde nærmere oplysning her:

Følg med her på bloggen. Jeg glæder mig til at åbne mit hjerte og berette om min praksis som behandler og om, hvad der ellers optager mig.

Tanker Maialee